Mallorca

// REMOVED

BN Golf - Golfbaner
Golfbaner

BRIAN NIELSEN GOLF er stolte af at kunne prentere et stort udvalg af golfbaner fra Europas populæreste golf destination, Costa del Sol. Vores udvalg af baner står listet alfabetisk under hinanden og ønskers mere information om den enkelte bane, klikker man på billedet som så fører dig videre til banens informationer hvor du også kan booke den.Alcanada Golf
Denne bane ligger på Mallorca og er designet af Robert Trent Jones Jr. i 2003. Alcanada ligger ved havet og giver en fantastisk udsigt ved de fleste huller. Banen er 6.499m lang og par 72.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisCanyamel Golf
I den Nordøstlige del af Mallorca ligger denne bane.
Den er kendt for hurtige greens og velholdte fairways.
Den er 6185meter og par 73.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisCapdepera Golf
Capdepera Golf på Mallorca
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisGolf de Andratx
Denne 18 hullers bane er kendt for at være en af de sværeste, mest udfordrende baner ved Middelhavet. Banen er par 72 og 6089 meter.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisGolf Poniente
Denne bane er 6430m og par 72. Den er en af Mallorcas ældste baner, men er flot velholdt. Med både flade og høje huller er banen en udfordring for alle.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisGolf Santa Ponsa
Denne bane er 6,543 m, par 72. En lang, bred bane med masser af træer, vandhuller og natur. Banen bliver brugt til mange turneringer og derfor en af de travleste på Mallorca.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisGolf Son Termens
Banen hos Golf Son Termens, er designet af Harris gruppen og Jose Rodriguez -og åbnede i 1998. Trods sin relativt unge alder, er Golf Son Termens kendt for sine hurtige, glatte greens og dens storslåede vedligeholdelsesstand.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisPula Golf Club
Pula er en af Mallorcas nyeste baner. Den er meget velkendt og har været brugt til rigtig mange turneringer.
Det er en flad bane med fantastisk udsigt på det meste af banen.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisReal Golf Bendinat
Denne bane er i et smukt skovområde med skøn udsigt. Banen er meget kuperet og varieret og kan udfordre de fleste golfspillere. Banen er par 70 og 5660m. Naturen rundt på banen er enestående.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisSon Gual Golf
Denne bane ligger på Mallorca og er par 72. Den designet af Thomas Himmel og er meget udfordrende. Banen siges at være en af de bedste i Europa og der er ikke sparet på noget. Banen er fra 2007.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisSon Muntaner
Denne par 72 bane er fra år 2000, designet af Kurt Rossknecht og er 6300m lang. Banen har brede fairways, medium greens og lavt handicap er ikke nødvendigt for at spille denne bane.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisSon Quint Golf
Som den 3. og nyeste bane i Arabella Golf & Spa Resort er denne bane en middelmådige par 72 bane. Med sine 6200m, bølgende fairways og hurtige greens anbefales denne mest til begyndere og middelmådige golfere.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores prisSon Vida Golf
Son Vida er fra 1964 og er dermed den ældste bane på Mallorca, hvilket giver den hel speciel status. Udsigten og naturen er helt speciel. Banen er par 71 og arkitekten bag banen er F. W. Hawtree.
Priser
Tidsperiode og kommentarOfficiel prisVores pris