Idé

Ideen til BRIAN NIELSEN GOLF blev egentlig skabt af en rar dame vi har mødt på en af vores utallige flyvninger mellem Malaga og København gennem de sidste 7 år. Opfordringen bestod i den tryghed der kunne være for nogle ved, at vi bor på kysten og har fingeren på pulsen samt en vis indsigt i området. Så med BRIAN NIELSEN GOLF vil vi forsøge at gøre det muligt for så mange som muligt at spille nogle gode baner til fornuftige priser samt at få så god en oplevelse af Costa del Sol som muligt.

Vi glæder os til at høre fra jer
Jeanette Buchard & Brian Nielsen


Mig og Clinton

Min egen debut på golfbanen var jo egentlig lidt af en parodi, jeg var inviteret til et velgørende golf arrangement i Sverige hvor bl.a. Bill Clinton skulle deltage, jeg havde aldrig spillet golf før og syntes bestemt ikke det var en sport der appellerede til mig, måske en smule for feminin…Men lidt træning inden var jeg jo nødt til, for ikke at blive helt til grin, men det blev også kun til lidt…men jeg kom da igennem turneringen med omvendt greb og helt grøn, næsten ikke pinligt… men solgt det var jeg, for skulle det da være så svært at ramme den lille kugle og ja det skal jeg love for det er, men hvor giver det dog mange hyggelige timer med andre mennesker og så er det en fantastisk sport for mig efter min bokse karriere er slut og når man nu er bare en lille smule konkurrence menneske ( kun lidt ) er det en fantastisk sport.

Brian Nielsen


Sekten Golf

Ja, så blev jeg så også indfanget i Sekten Golf – det tog også kun rigtig rigtig mange år og rigtig meget stædighed.
Men jeg skal være den første til at indrømme ” prøv det ” det er super hyggeligt og en fantastisk investering i din alderdom. Golf er ikke bare en tidsrøver, golf giver rigtig mange hyggelige timer og et stort socialt netværk og det var nok det jeg til sidst indså. For mig personligt er det mere en hyggesport, hvor det sociale spiller en rigtig stor rolle og så er det en sport hvor man lærer rigtig mange sider af sig selv at kende og i øvrigt en fantastisk måde at arbejde med sig selv på.

Jeanette Buchard