Nyheder

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

Santana Golf I We are all in this together

Fantastiske priser resten af året på Santana Golf 👇

18 huller inkl. delt buggy

• Fra 08:00 - 10:00 : 68,00€ pr. person
• Fra 10:10 - 13:50 : 78,00€ pr. person
• Fra 14:00 > : 59,00€ pr. person

For yderligere information kan vi kontaktes her: http://bit.ly/Book_Nu
... See MoreSee Less

View on Facebook

Calanova Golf Club I September Tilbud 🧡


2 personer inkl. delt buggy 👇

Periode: 01. - 06. September
Pris: 45,00€ pr. person


Periode: 07 - 14.September
Pris: 55,00€ pr. personFor yderligere information kan vi kontaktes her: http://bit.ly/Book_Nu
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vigtig læsningNye regler for mundbind i Andalusien


Fra onsdag den 15. juli 2020 er det obligatorisk at bære mundbind. Følges de nye regler ikke, vil man få en bøde.

Det nye påbud gælder i det offentlige rum både inden- og udendørs.

Påbuddet gælder i hele Andalusien. Det vil sige i provinserne Almeria, Granada, Málaga, Cadiz, Huelva, Sevilla, Córdoba og Jaén. Påbuddet er af præventiv karakter for at undgå nye udbrud af Coronavirus i Andalusien, der har 8,5 millioner indbyggere.

Påbuddet træder i kraft onsdag den 15. juli kl. 00.00. Fra midnat vil det derfor være obligatorisk at bære mundbind i det offentlige rum både inden- og udendørs i hele Andalusien på ubestemt tid. Påbuddet gælder også, selvom man kan holde 1,5 meters afstand.

Overholdes påbuddet ikke, bliver man straffet med en bøde.

Det er endnu ikke udspecificeret, hvordan reglerne bliver ved stranden, for sport og restaurantbesøg etc. Det forventes at ligge klart i morgen tirsdag.

Marisa Moreno Castillo
Konsul i Andalusien og Extremadura
Advokat på Just Law Solicitors
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Brian Nielsen Golf & Events

Foto de portada de Brian Nielsen Golf & Events ... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Brian Nielsen Golf & Events

Foto de portada de Brian Nielsen Golf & Events ... See MoreSee Less

View on Facebook

Billeje | Costa del Sol

Hos Brian Nielsen Golf & Events kan du trygt leje bilen til de bedste priser året rundt & uden ekstra omkomstninger

For yderligere information kan vi kontaktes her: http://bit.ly/Book_Nu
... See MoreSee Less

View on Facebook

Forlængelse af nødretstilstanden
Den spanske regering vil onsdag den 3. juni i parlamentet bede om en sjette og sidste forlængelse af nødretstilstanden. Hvis regeringen får flertal til en forlængelse, hvilket alt tyder på, vil den komme til at løbe frem til den 21. juni 2020.
Det betyder også, at restriktionerne på fri bevægelse i landet ophører lige før sommeren starter, samt at man fra den 21. juni sandsynligvis vil kunne rejse mellem provinser og regioner.

Premierministeren har også meddelt, at det er regeringens hensigt at åbne de spanske grænser i juli måned i koordination med resten af EU, men der er endnu ikke udmeldt nogen fast dato for genåbningen af grænserne.

Når nødretstilstanden slutter, ser det desuden ud til, at den indførte 14-dages karantæne for personer, der rejser ind i landet fra andre EU-lande og Storbritannien, ophører.

Selvom situationen er forbedret i landet, minder vi om, at man stadig skal handle med omtanke og respekt og overholde reglerne om to meters afstand og hygiejne.

Marisa Moreno Castillo
Konsul i Andalusien og Extremadura
Advokat
... See MoreSee Less

View on Facebook

Fase 2

Den spanske regering annoncerede i går på et pressemøde, at Malaga-provinsen og Granada-provinsen går ind i Fase 2 af genåbningen på mandag den 1. juni 2020. Det vil nu sige, at hele Andalusien og Extremadura nu er i Fase 2.I Fase 2 fjernes de faste tidsrammer, der hidtil har været gældende for gåture og individuel sport. Antallet af personer, der må samles i grupper, sættes endvidere op, og det blivet også muligt at besøge familiemedlemmer på plejehjem. Samtidig åbner strandene og swimmingpools. Vi giver nedenfor en mere detaljeret oversigt over, hvad der nu er tilladt i Fase 2.Bevægelighed
Reglerne for, hvor man må færdes i Fase 2, er de samme som i Fase 1. Det vil sige, at man må tage på indkøb, besøge venner og familie, på restaurant eller museum etc, så længe man ikke krydser grænsen til en anden provins. Kun i nødstilfælde og i specielle situationer, hvor man har speciel tilladelse, må man også rejse til en anden provins/region i landet.
Reglerne for, hvor mange der må sidde i en bil, ændres ikke i forhold til Fase 1 (se vores opslag fra den 11. maj om reglerne for kørsel). Det er først fra Fase 3, at man overvejer at give tilladelse til, at man kan køre ind i en anden provins.
Dog giver Fase 2 nu mulighed for at køre flere steder hen end i Fase 1.Faste tidsrammer for gåture og motion
I Fase 2 fjernes de fastsatte tidsrammer for gåture og individuel motion for alle. Dog er tidspunkterne fra kl. 10.00 til 12.00 og fra kl. 19.00 til 20.00 stadig forbeholdt specielt udsatte personer og ældre mennesker over 70 år. Den spanske regering kan dog ændre disse tisdrammer, hvis det bliver meget varmt.Forsamling på op til 15 personer
I Fase 2 er det nu muligt, at 15 personer kan mødes (i Fase 1 var grænsen 10 personer). Det gælder i hjemmet, på barer og restauranter eller i det offentlige udendørs rum. Dog skal man altid overholde reglen om min. to meters afstand, hvis man ikke bor sammen. Kan det ikke lade sig gøre, skal man bære mundbind og sørge for hyppig vaskning af hænderne.Besøg på plehehjem
I Fase 2 kan de regionale regeringer beslutte, om det skal være muligt at besøge familiemedlemmer på plejehjem og under hvilke vilkår. Der skal dog altid forudbestilles tid.Barer og restauranter

Barer og restauranter må i Fase 2 også åbne for indendørs betjening, så længe at kapaciten ikke overstiger 40 procent. Regionalregeringerne kan dog vælge at sætte grænsen på mellem ‪30 - 50‬ procent. Betjening i baren er ikke tilladt, da gæsterne ikke må være stående. Det anbefales, at gæsterne reserverer bord på forhånd.
Der skal stadig være en afstand på minimum to meter mellem bordene – både udendørs og indendørs.

Fælles menukort må ikke anvendes.

Olie, vineddike, servietter etc. må kun stilles til rådighed, hvis der er tale om engangspakninger.

Diskoteker og natklubber må ikke åbne i Fase 2.

Der gælder samme regler for betjening på udendørsterrasser, som der gjorde i Fase 1.Åbning af strande
I Fase 2 åbner strandene igen, og man må nu bade i havet. Men det er de respektive kommuner, der skal fastsætte reglerne for, hvordan og hvor mange der må være på stranden ad gangen, så reglerne om afstand overholdes.
Grupper må maks. være på 15 personer, med mindre man bor sammen.

Sport eller fritidsaktiviteter må udøves på stranden, så længe man gør det individuelt og unden fysisk kontakt.

Brusere, omklædningsrum etc. på strandene må nu også anvendes. Strandrestauranter (chiringuitos) må åbne i henhold til de generelle regler for restauranter og barer.Åbning af swimmingpools
I Fase 2 må udendørs swimmingpools nu også anvendes.
Udendørs pools kan dog kun anvendes ved forudgående tidsbestilling, og maks. 30 procent af kapaciteten må anvendes. Hvis minimumsafstanden på to meter ikke kan overholdes, skal kapaciteten nedsættes.
Der skal fastsættes tidsskemaer for anvendelse, og udenfor disse tidspunkter må swimmingpoolen ikke anvendes.
Området skal rengøres min. tre gange om dagen, og brusere og omklædningsrum må ikke anvendes.

Åbning af butikker på over 400 m2 og indkøbs- og storcentre

I Fase 2 må alle butikker uafhængig af størrelse åbne. Indkøbscentre og storcentre må også åbne, dog kun med en maksimumkapacitet på 40 procent. Også butikker etc., der har flere etager, må maks. anvende 40 procent af kapaciteten på hver etage.
Kunderne må ikke anvende fællesområderne med mindre, det er for at gå fra et sted til et andet. Det vil sige at bænke, legeområder for børn etc. ikke må anvendes.
Reglen om min. to meters afstand mellem kunderne skal til enhver tid overholdes, og kan det ikke lade sig gøre på grund af butikkens størrelse, må maks. en person opholde sig i butikken ad gangen.Åbning af hotellers fællesområder
I Fase 2 må hoteller åbne sine fællesområder. Dog må kun en tredjedel af kapaciteten anvendes. Det gælder dog ikke de områder, der hører til hotellets restaurant eller bar, der følger ovennævnte regler for restauranter og barer. Med andre ord må kapaciteten i disse områder være på 40 procent. Hvad angår anvendelse af pools og spaområder er det hotellet selv, der skal fastsætte reglene udfra de gældende regler om hygiejne etc.
Aktiviteter eller gruppearrangementer skal organiseres udendørs, og maks. 20 personer må deltage, og der skal holdes min. to meters afstand mellem deltagerne.

Turistaktiviteter og aktiviteter i naturen

Grænsen for, hvor mange personer der må deltage i turistaktiviteter og aktiviteter i naturen, sættes i Fase 2 op til maks. 20 personer. Naturparker må også åbne, dog maks. med en kapacitet på 20 procent. Svævebaner må også åbne dog maks. med en kapacitet på 50 procent.Biografer, teatre og monumenter

I Fase 2 må biografer, teatre og auditorier åbne med maks. en tredjedel af kapaciteten, og kun hvis der er faste siddepladser. Hvis der er tale om et indendørs sted, må der maks. være 50 personer.
Det er nu også muligt at besøge monumenter som kirker, katedraler og klostre. Men kun individuelle besøg eller besøg for personer, der bor sammen, er tilladt.Afholdelse af bryllupper med gæster

I Fase 2 kan man afholde bryllupper med gæster både privat eller på fx restauranter. Dog må maks. 50 procent af stedets kapacitet anvendes.
100 personer må deltage, hvis brylluppet afholdes undendørs og maks. 50 personer, hvis det afholdes indendørs. Gæsterne må ikke rejse fra en provins til en anden for at deltage i et bryllup.
Reglerne for afstand på to meter skal overholdes. Hvis ikke det er muligt, skal de andre fastsatte sikkerhedsforanstaltninger tages i brug.Kirker mm.
Maks.kapaciteten i kirker, synagoger eller moskeer sættes i Fase 2 op til 50 procent. Samtidig skal der altid holdes min. to meters afstand mellem hver person.Bisættelser, begravelser og kremeringer

Grænsen for, hvor mange personer der må deltage, sættes i Fase 2 op til 25 personer udendørs og 15 personer indendørs. Det gælder, hvad enten man bor sammen eller ej. Reglerne for to meters afstand skal altid overholdes.Uddannelsescentre og køreskoler
I Fase 2 kan uddannelsescentre og centre for ekstraundervisning åbne igen. Det gælder også akademier og køreskoler. Dog skal undervisningen fortrinsvis foregå online, hvis det er muligt.Fitnesscentre og sportsfaciliteter
I Fase 2 åbner overdækkede sportsfaciliteter og swimmingpools for sportsudøvere. Dog må kun 30 procent af kapaciteten anvendes, og man skal forudbestille tid.
Omklædningsrum må anvendes. Man må kun udøve individuel sport eller maks. være to personer, hvis sportsgrenen kræver det, og kun hvis der holdes en afstand på min. to meter.

Professionelle sportsklubber må også genoptage træningen. Dog er der visse specifikke restriktioner. Maks. 50 procent af sportsfacilitetens kapacitet må anvendes, og kun et hold må træne af gangen.Kongresser, forretningsmøder og konferencer
I Fase 2 kan kongresser, forretningsmøder og konferencer afholdes dog maks. med en deltagelse på 50 personer.Kunstudstillinger
Der må åbnes, men kun en tredjedel af kapaciteten må anvendes. Der må ikke holdes ferniseringer.Biblioteker

Maks. en tredjedel af kapaciteten må anvendes, og børneområderne må ikke åbne.Arbejdsforhold etc.
Det anbefales stadig at arbejde hjemmefra, hvis det er muligt. Alle forholdsregler i forbindelse med hygiejne og sikkerhed skal overholdes både for kunder og de ansatte.
Desinfektionsmidler skal være tilgængelige.Markeder

Markeder må åbne, men kun med en tredjedel af de autoriserede stande.Også antallet af kunder skal begrænses, så reglerne for to meters afstand kan overholdes.

Marisa Moreno Castillo
Konsul i Andalusien og Extremadura
Advokat
... See MoreSee Less

View on Facebook

Malaga-provinsen og Granada-provinsen går ind i Fase 1Både Andalusien og Extremadura er nu i Fase 1. Selvom det endnu ikke er officielt bekræftet, har det spanske sundhedsministerium på et pressemøde her til aften meddelt, at både Malaga-provinsen og Granada-provinsen går ind i Fase 1 af genåbningen på mandag de 18. maj.I Fase 1 bliver den frie bevægelighed større. Se en mere detaljeret beskrivelse af Fase 1 i vores oplsag fra den 12. maj. Vi gengiver dog de vigtigste punkter nedenfor.

I Fase 1 vil det være muligt at:

Mødes med familien
Deltage i begravelser (maks. 15 personer udendørs eller maks. 10 personer indendørs)
Spise eller drikke på et hotels/restaurants udendørs terrasse

Lave indkøb i butikker uden at forudbestille tid.

Gå i kirke. Dog må kun en tredjedel af kirkens kapacitet anvendes.

Færdes frit i hele den provins, hvor man bor. Det ser ikke ud til, at man nu kun må forlade sit hjem indenfor de fastsatte tidsrammer for gåture og motion.OBS. Man må ikke besøge ældre familiemedlemmer eller personer, der tilhører en risikogruppe, da disse to grupper er de mest udsatte for smitte i samfundet.

I alle ovenstående situationer skal man altid overholde reglerne for håndhygiejne (vaske hænder ofte), overholde en afstand på to meter og anvende mundbind. Det er stadig ikke tilladt at være mange personer samlet i grupper, da det øger risikoen for smittespredning.I Fase 1 må man også besøge barer, dog kun udendørs på barens terrasse. Kun 50 procent af bordkapaciteten må anvendes, og der skal holdes to meters afstand mellem hver person.
Barerne skal desinficere bordene mellem hver kunde.
Det er ikke tilladt at bruge fælles menukort og heller ikke servietholdere.Hoteller og turistboliger må åbne, men hotellets/boligens fællesområder må ikke anvendes.

Butikker på under 400 kvadratmeter kan betjene kunder uden, at kunden skal forudbestille tid. Men maks. 30 procent af kapaciteten må anvendes.

I lokaler, der skal desinficeres to gange om dagen, skal der holdes en afstand på to meter mellem hver person.
Der skal fastsættes et specielt tidspunkt på dagen til ældre mennesker.

I Fase 1 er det også tilladt at afholde lukkede arrangementer dog maks. for 30 personer, og kun en tredjedel af lokalet må anvendes.

Udendørsarrangementer kan afholdes med maks. 200 personer, men kun hvis man kan garantere, at der holdes afstand mellem gæsterne.
Også museer må åbne. Dog skal billetter forudbestilles, og kun en tredjedel af museets kapacitet må anvendes.

Udendørs markeder må åbne, men der skal være afstand mellem standene. Og kun en fjerdedel af den normale kapacitet må anvendes og maks. med en tredjedel af gæstekapaciteten.

Ligeledes må udendørs sportsfaciliteter åbne.

OBS. Indkøbscentre og butikker over 400 kvadratmeter må ikke åbne i Fase 1.Kommunerne beder borgerne vise ansvar og overholde de regler, der er fastsat af den spanske regering.

Marisa Moreno Castillo
Konsul i Andalusien og Extremadura
Advokat
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tusind tak og rigtig god Påske 🐣

Vi vil gerne have lov at sige tusind tak til alle jer, som har valgt at sige ja tak til et tilgodebevis eller har haft mulighed for at udsætte jeres rejse til senere på året 🙏

Det har været helt utrolig rørende at mærke den store omsorg og støtte, som der udvises til Brian Nielsen Golf & Events i disse triste tider.

Som I nok ved er Spanien i karantæne, det indebærer at vores kontor samt golfbaner, hoteller m.m. er lukket fuldstændig ned.

Det betyder at det er rigtig svært for os at håndtere situationen, da det for øjeblikket er helt ude af vores hænder.

Så snart vi er på den anden side, er det selvfølgelig vores 1. prioritet at forhandle med vores leverandører, for at tilgodese alle vores kunder.

Vi håber I fortsat vil være tålmodige og endnu en gang tusind tak for støtten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

La Reserva І Forår

Super tilbud fra La Reserva er forlænget til d. 30 April 2020!👇

For yderligere information kan vi kontaktes her: http://bit.ly/Book_Nu

• Tilbuddet er nu gældende indtil d. 30.04.20
... See MoreSee Less

View on Facebook

Añoreta Golf | Pakker 2020


Forårs tilbud fra Añoreta Golf 👇

Gældende i perioden : 01.03.20 - 30.04.20


For yderligere information kan vi kontaktes her: http://bit.ly/Book_Nu
... See MoreSee Less

View on Facebook

Billeje | Påskeferien🍂🐥
Ferien er lige rundt om hjørnet, har I booket bilen?


For yderligere information kan vi kontaktes her: http://bit.ly/Book_Nu
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tusind tak til alle jer som deltog i vores match på CALANOVA Golf Club d. 28.02.20.


Vi endte med 39 tilmeldinger, hvilket vi er utrolig stolte af! 🙌

Dette var vores første åbne match og i sådanne omgivelser med et helt perfekt golfvejr, så kan man jo kun være glad - tusind tak for jeres deltagelse.
Derudover vil vi godt sige tusind tak til vores sponsorer Centro Sanum, Rikke Markussen + Centro Belleza, Angela Cervin + Henrik Lindberg (Chiropodist & Diabetic specialist) + Delpaso Car Hire fordi i havde lyst til at støtte op om vores event.
... See MoreSee Less

View on Facebook

⛳️ Hole-in-one⛳️


Stort tillykke til Alice med sit hole-in-one på Chaparral Golf Club hul 18.

Det er ikke første gang, at hun har lavet hole-in-one på denne udfordrende golfbane. Det er simpelthen imponerende, godt gået Alice!


Ønsk Alice tillykke her 👇
... See MoreSee Less

View on Facebook

Alhaurin Golf | Frokost tilbud

Fantastisk forårs tilbud - Se her👇

For yderligere information kan vi kontaktes her: http://bit.ly/Book_Nu
... See MoreSee Less

View on Facebook