OM OS

Brian Nielsen Golf & Events

Ideen til Brian Nielsen Golf & Events blev skabt af en dame, som vi havde mødt på en af vores utallige flyvninger mellem Malaga – København tilbage i 2007. Opfordringen bestod i den tryghed vi kunne skabe for de rejsende eftersom, vi bor på kysten og har stort lokalindsigt. Vi ville kunne tilbyde golfrejser i Spanien ud fra vores egne erfaringer og kendskab til den bedste golfbaner.

Det hele startede med en kuglepin, et stykke papir og et åbent sind. I vores hjem i Calahonda fik vi hurtigt oprettet et kontor, hvor Jeanette stod for det administrative, mens Brian tog sig af kunderne på golfbanerne. Siden da er efterspørgslen blot blevet større, da trygheden ved vores tilstedeværelse gjorde at vi kunne give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Brian Nielsen Golf & Events har været på den spanske solkyst siden 2008, hvor vi har haft æren af at hjælpe mange danske rejsende med deres ferier og golfbookings.

For at synliggøre at vi ikke kun tilbyder golfferier, så ændrede vi i 2018  navnet om til Brian Nielsen Golf & Events, Mange har troet at Brian ejede sin egen golfbane eller at vi blot kunne hjælpe golfrejsende,men det er ikke tilfældet! Udover golf, så finder vi også gerne et sted til jer at bo, billeje fra Malaga og events.

I dag er vi flere om altid at forsøger at finde de bedste løsninger til vores kunder. Vi har et hyggeligt kontor med beliggenhed i Calahonda, som giver os mulighed for at tilbyde direkte vejledning og hvor vi har æren af jævnlige besøg fra vores kunder, hvilket vi værdsætter.

HVORFOR GOLF

Mig og Clinton

Min egen debut på golfbanen var jo egentlig lidt af en parodi, jeg var inviteret til et velgørende golf-arrangement i Sverige hvor bl.a. Bill Clinton skulle deltage, jeg havde aldrig spillet golf før og syntes bestemt ikke det var en sport der appellerede til mig, måske en smule for feminin…

Men lidt træning inden var jeg jo nødt til, for ikke at blive helt til grin, men det blev også kun til lidt… jeg kom da igennem turneringen med omvendt greb og helt grøn og det var næsten ikke pinligt… men solgt det var jeg, for skulle det da være så svært at ramme den lille kugle og ja det skal jeg love for det er, men hvor giver det dog mange hyggelige timer med andre mennesker og så er det en fantastisk sport for mig efter min bokse karriere er slut og når man nu er bare en lille smule konkurrence menneske (kun lidt) er det en fantastisk sport.

Brian Nielsen

SEKTEN GOLF

Ja, så blev jeg så også indfanget i Sekten Golf – det tog også kun rigtig mange år og rigtig meget stædighed. Men jeg skal være den første til at indrømme ” prøv det ” det er super hyggeligt og en fantastisk investering i din alderdom. Golf er ikke bare en tidsrøver, golf giver rigtig mange hyggelige timer og et stort socialt netværk og det var nok det jeg til sidst indså.

For mig personligt er det mere en sjov sport, hvor det sociale spiller en rigtig stor rolle, og så er det en sport, hvor du lærer at kende mange sider af dig selv og også en god måde at arbejde med dig selv på.

Jeanette Buchard

TEAMET BAG BRIAN NIELSEN GOLF & EVENTS

 

Brian Nielsen

Owner / Partner

Jeanette Buchard

Owner / Partner

Sister Bach

Administration

KUNDERNES ANMELDELSER

“Super oplevelse fra Brian Nielsen Golf både med billeje og arrangering af golf runder.
Netop hjemkommet fra 4 uger med lejebil og golf hvor alt var perfekt arrangeret. Nemmeste billeje nogensinde uden nogen som helst tvivl eller problemer. Tee tider i golfklubberne var fuldstændig som ønsket.
Hyggeligt med besøg af Brian Nielsen rundt på banerne vi spillede på og hvor han bød på forfriskninger i varmen.
Det er da kundeservice i top!”

Hans Peter Sørensen

“Skulle leje bil i Malaga i sidste øjeblik, og blev af en bekendt anbefalet Brian Nielsen Golf. Jeg havde kigget på utallige biludlejningsfirmaer som alle havde kun 1 stjerne pga svindel og dårlig service.
Jeg fik verdens bedste service da jeg fik fat i Stephanie fra BNG. Efter booking ringede hun flere gange for at forsikre sig at jeg havde modtaget min voucher og at alt var korrekt. Ydermere var bilen fuldt forsikret, så man ikke skulle være bange for pludselig at blive snydt. Vi blev hentet i lufthavnen, kørt hen til biludlejningsfirmaet og var så klar til at køre afsted. Vores fly var ca 30 min forsinket, og vi landede sent, men de var der og ventede på os.
Jeg er vildt imponeret over at møde sådan en ordenlighed. Jeg vil til enhver tid anbefale dette firma. Tak :)”

Maria Helene Bentsen

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->