Om os

Velkommen til Brian Nielsen Golf & Events

I mere end 10 år har vi hos Brian Nielsen Golf og Events haft et mål, at gøre det så let som muligt for dig at booke dit ophold på Costa del Sol. Vi gør alt benarbejdet, så du kan opnå en problemfri ferie, mens du samtidig kan spare tid og penge.
Vores gæsters behov er altid i fokus og derfor er vi målrettet efter altid at levere branchens bedste service.

Jeres tryghed er i vores største interesse og vi vil altid sikre, at I i akutte situationer har mulighed for at komme i kontakt med os 24/7.
Vi har et nært samarbejde med alle vores leverandører så vi med sikkerhed altid kan levere den service der forventes.

Vi kan være behjælpelig med alt fra, ophold, golfpakker, billeje, virksomhedsture, bootcamps, udflugter, yoga og meget mere…
Kort sagt, du skal blot læne dig tilbage og nyde ferien, vi sørger for resten!

Hvor skal bilen lejes, hvor skal vi bo, hvor skal vi spille golf og hvad kan man i øvrigt ellers lave på Costa del Sol?

På vores hjemmeside, kan du finde inspiration til hvad der er værd at se på solkysten. Derudover vil du løbende kunne finde kommende arrangementer og events for resten af året i vores Eventkalender.

Husk at tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du er den første til at modtage vores gode tilbud, samt inspiration til din næste drømmeferie.

Blandt vores sortiment har vi billige golfrejser til Spanien, golfrejser med all inclusive, langtidsgolfrejser og specielle tilbud på golfferie i Spanien. 

Med venlig hilsen

Brian Nielsen & Jeanette Buchard

Historien om Brian Nielsen Golf & Events

Ideen til Brian Nielsen Golf & Events blev skabt af en dame, som vi havde mødt på en af vores utallige flyvninger mellem Malaga – København tilbage i 2007. Opfordringen bestod i den tryghed vi kunne skabe for de rejsende eftersom, vi bor på kysten og har stort lokalindsigt. Vi ville kunne tilbyde golfrejser i Spanien ud fra vores egne erfaringer og kendskab til den bedste golfbaner. 

Det hele startede med en kuglepin, et stykke papir og et åbent sind. I vores hjem i Calahonda fik vi hurtigt oprettet et kontor, hvor Jeanette stod for det administrative, mens Brian tog sig af kunderne på golfbanerne. Siden da er efterspørgslen blot blevet større, da trygheden ved vores tilstedeværelse gjorde at vi kunne give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Brian Nielsen Golf & Events har været på den spanske solkyst siden 2008, hvor vi har haft æren af at hjælpe mange danske rejsende med deres ferier og golfbookings.

For at synliggøre at vi ikke kun tilbyder golfferier, så ændrede vi i 2018  navnet om til Brian Nielsen Golf & Events, Mange har troet at Brian ejede sin egen golfbane eller at vi blot kunne hjælpe golfrejsende,men det er ikke tilfældet! Udover golf, så finder vi også gerne et sted til jer at bo, billeje fra Malaga og events. 

I dag har vi fire ansatte som hjælper os med altid at finde de bedste løsninger til vores kunder. Vi har et hyggeligt kontor med beliggenhed i Calahonda, som giver os mulighed for at tilbyde direkte vejledning, men samtidig have æren af jævnlige besøg af vores kunder, hvilket vi værdsætter.

Hvorfor Golf?

Mig og Clinton

Min egen debut på golfbanen var jo egentlig lidt af en parodi, jeg var inviteret til et velgørende golf-arrangement i Sverige hvor bl.a. Bill Clinton skulle deltage, jeg havde aldrig spillet golf før og syntes bestemt ikke det var en sport der appellerede til mig, måske en smule for feminin…

Men lidt træning inden var jeg jo nødt til, for ikke at blive helt til grin, men det blev også kun til lidt… jeg kom da igennem turneringen med omvendt greb og helt grøn og det var næsten ikke pinligt… men solgt det var jeg, for skulle det da være så svært at ramme den lille kugle og ja det skal jeg love for det er, men hvor giver det dog mange hyggelige timer med andre mennesker og så er det en fantastisk sport for mig efter min bokse karriere er slut og når man nu er bare en lille smule konkurrence menneske (kun lidt) er det en fantastisk sport.

Brian Nielsen

Sekten Golf

Ja, så blev jeg så også indfanget i Sekten Golf – det tog også kun rigtig mange år og rigtig meget stædighed.

Men jeg skal være den første til at indrømme ” prøv det ” det er super hyggeligt og en fantastisk investering i din alderdom.

Golf er ikke bare en tidsrøver, golf giver rigtig mange hyggelige timer og et stort socialt netværk og det var nok det jeg til sidst indså.

For mig personligt er det mere en hyggesport, hvor det sociale spiller en rigtig stor rolle og så er det en sport hvor man lærer rigtig mange sider af sig selv at kende og i øvrigt en fantastisk måde at arbejde med sig selv på.

Jeanette Buchard

Teamet ved Brian Nielsen Golf & Events

Brian Nielsen

Owner / Partner

Jeanette Buchard Hansen

Owner / Partner

Stephanie Aline Røssner

Sales Manager

Søs Bach

Administration

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->